Review: Oasis Backpacker’s Palace, Sevilla

Review: Oasis Backpacker’s Palace, Sevilla

Het Oasis Backpacker’s Palace is een hostel midden in het centrum van het Spaanse Sevilla. Het wordt aangeprijsd als een waar paleis voor de backpacker. Onze ervaringen met dit hostel lees je in deze review.

Ligging: ★★★★

Het hostel ligt hartje centrum in de buurt van het plein Plaza de la Encarnación. Het biedt een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van het bruisende Sevilla.

Prijs: ★★★★★

Voor een vierpersoons kamer waren we 22 euro per persoon per nacht kwijt. Vind je het niet erg om met zijn 12-en op één kamer te slapen dan zakt de prijs zelfs tot 13 euro. Uiterst vriendelijke prijzen dus.

Slapen en voorzieningen: ★★★★★

De slaapkamers zijn eenvoudig maar netjes. Er zijn knusse twee persoons kamers te vinden tot een 14 persoons slaapzaal met stapelbedden. De douches en toiletten zijn gedeeld, maar uiterst luxe en schoon. Het hostel biedt uiteraard een keuken waar je ‘s ochtends lekker kan ontbijten. Verder zijn er voldoende computers beschikbaar om bijvoorbeeld even Facebook te checken en is er gratis Wi-Fi. Qua voorzieningen doet het Palace hostel niet onder voor een luxe hotel.

Sfeer: ★★★★★

Oasis Backpacker’s Palace maakt zijn naam waar. Met de hoge plafonds, stijlvolle inrichting en grote kamers beland je direct in een waar paleis. Het beste van het hostel vind je echter op het dak. Hier wacht een fantastisch dakterras op je.

Het is hier uitermate relaxt genieten van een biertje (voor maar €1,20) naast het (kleine) zwembad. Hier wordt ‘s avonds regelmatig een potje bierpong gehouden en aansluitend een kroegentocht langs de leukste kroegjes en clubs van het nachtleven van Sevilla.

Totaalscore: ★★★★★

Oasis Backpacker’s Palace, Sevilla is het ideale hostel! De luxe van een sterren hotel gecombineerd met de gezelligheid van een hostel. Ga je backpacken door het zuiden van Spanje of voor een stedentrip naar Sevilla check dan zeker dit hostel.

 

No reviews yet.

Leave a Reply